Celeb

Jitske Van de Veire bevestigt huwelijk met Dym op Instagram

today25 september 2023

Background
share close

De gelukkige onderneemster Jitske Van de Veire heeft via haar Instagram-account aangekondigd dat ze in het huwelijksbootje is gestapt met haar vriendin Dym. Dit nieuws komt enkele maanden nadat Jitske in november haar verloving met Dym wereldkundig maakte. Het huwelijk vond al enige tijd geleden plaats, maar Jitske deelde het nieuws pas maandagavond met haar volgers.

Op Instagram plaatste Jitske een prachtige zwart-witfoto waarbij de trouwringen werden uitgewisseld, en schreef ze: “Ja voor altijd. Vrouwen voor altijd. Wij voor altijd.” Jitske, die een kapsalon runt in Gent, is de dochter van Radio 2-presentator Peter Van de Veire (51). Het stel vormt al sinds april 2021 een koppel.

Het liefdesverhaal van Jitske en Dym begon in de sportschool, waar ze elkaar ontmoetten. Jitske herinnert zich: “Mijn toenmalige partner gaf daar les, en Dym nam deel aan een van haar groepslessen. Ik herinner me nog dat ik haar zag en meteen onder de indruk was van haar schoonheid. In het begin kon ik haar niet uitstaan. Ze leek me niet te merken, ik kon haar gedrag niet doorgronden, en eerlijk gezegd kon ik haar niet uitstaan. Maar op een dag zijn we gaan wandelen – het was tijdens de coronapandemie – en dat veranderde alles. We bleken veel gemeen te hebben. Van iemand die ik volledig vreemd was, werd ze mijn vriendin en uiteindelijk mijn grote liefde. Ik noem dat nog steeds ‘de wandeling van mijn leven’.”

Hun eerste foto samen deelden ze in oktober 2021, ter gelegenheid van International Lesbian Day. Jitske schreef toen: “Het vieren van de liefde van mijn leven. Het kunnen vieren. En het blijven tonen van liefde, die niet voor iedereen zo vanzelfsprekend is.” Ruim een jaar later vroeg Dym Jitske ten huwelijk, en hoewel Jitske weinig details prijsgaf over de bruiloft zelf, liet ze doorschemeren dat het in een intieme setting plaatsvond.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jitske Van de Veire (@jitskevandeveire) 

Written by: PINK RADIO

Wie is Pink radio

PINK! zorgt dagelijks voor de leukste mix van female artist en het nieuws en de toppics die jou interesseren! Girls just wanne have fun!

Luister digitaal overal

Beluister ons online via alle radioplatformen en
mobile apps, 104.8 FM (Kust) en op DAB+ WVL
of download onze app voor Android en IOS.

Ontdek de socials van PINK!

0%