Streaming

‘Squid Game’ 2 en wat we mogen verwachten

today5 september 2022

Background
share close

Hwang Dong-hyuk, de bedenker en regisseur van Squid Game beleeft drukke tijden! Zo was hij enerzijds campagne aan het voeren voor de Emmy Awards en is hij ondertussen gestart met het schrijven van het scenario van het tweede seizoen van de hitserie.

De regisseur verblijft op dit moment op het Zuid-Koreaanse eiland Jeju, waar hij druk aan het schrijven is. The Hollywood Reporter kon hem kon spreken nadat het eerste seizoen voor maar liefst 14 Primetime Emmy Awards was genomineerd.  Hwang Dong-hyuk geeft toe dat het grote succes van het eerste seizoen van Squid Game voor extra druk zorgt bij het schrijven van het tweede seizoen. Als ik daadwerkelijk het script aan het schrijven ben, dompel ik me echt onder in die wereld die ik heb gecreëerd. Dan voelt het minder beangstigend voor mij. Als ik eenmaal voor mijn laptop zit, word ik een deel van de wereld die ik heb gecreëerd en vergeet ik volledig de echte wereld waarin ik me bevind”, zegt hij.

Verder wil Hwang zich niet laten beïnvloeden van de vele reacties op het eerste seizoen.  “Ik heb veel reacties van mensen over de show gezien, maar ik wil seizoen 2 niet maken als reactie op die reacties. De ideeën die ik in seizoen 1 heb uitgezet, gaan natuurlijk allemaal door in seizoen 2. In plaats van te proberen aan de verwachtingen van de kijkers te voldoen, dacht ik alleen maar aan het laatste moment waarop Gi-hun besloot niet in het vliegtuig te stappen. Ik dacht na over wat hij daarna zal doen”, weet de regisseur.

“Er staat sowieso heel wat te gebeuren in het tweede seizoen. Ik kan nog geen details delen, maar je weet dat Seong Gi-hun tegen het einde van seizoen 1 een totaal nieuw persoon is geworden. Seizoen 2 gaat over wat die nieuwe Gi-hun gaat doen en over hoe zijn nieuwe karakter dingen zal doen bewegen”, laat Hwang Dong-hyuk weten.

Written by: PINK RADIO

Previous post

Celeb

Pommelien Thijs klaar voor een nieuwe single?

Het is ondertussen al weer even geleden dat Pommelien Thijs een nieuwe single de wereld in vuurde. Maar geen nood... Er komt iets nieuws aan. Dat kondigde ze alvast zelf aan via instagram. Benieuwd naar hoe de nieuwe single zal klinken? Pommelien deed ondertussen zelf al een en ander uit de doeken...     Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Pommelien Thijs (@pommelienthijs)

today4 september 2022

Wie is Pink radio

PINK RADIO VLAANDEREN bij ons hoor je dagelijks de beste mix van female artists, nieuws op maat en de topics die jou interesseren. Girls, just wanna have fun!!!

Luister digitaal overal

Beluister ons online via alle radioplatformen
en mobile apps, 104.8 FM (Kust)
en op DAB+ WVL.

0%